KONOBAR

05 Feb KONOBAR

Konobar poslužuje hranu i piće gostima, a ujedno obavlja i proces pripreme prije posluživanja. Od njega se očekuje okretnost, spretnost, brzina, kvaliteta usluge, urednost, profesionalnost, komunikacija s ostalim osobljem kojemu prenosi narudžbe.

Polaznik programom stječe znanja i vještine potrebne za obavljanje posla. Kako je konobar u izravnom kontaktu s gostom, mora biti komunikativan, ljubazan, poznavati strane jezike i osnove opće kulture da bi gostu boravak učinio što ugodnijim. Cijeli program temelji se na praktičnoj nastavi.

Dokumenti potrebni za upis

  • svjedodžba o završenom stupnju obrazovanja
  • rodni list (izvadak iz matične knjige rođenih)
  • domovnica
  • mala fotografija
  • OIB
  • sanitarna knjižica

Uvjeti za upis

Završena srednja škola

liječničko uvjerenje

Upis u radnu knjižicu

Nakon završetka programa vrši se upis u radnu knjižicu.

DATUM POČETKA:
UPISI U TIJEKU

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.