DIZAJNER INTERIJERA – USAVRŠAVANJE

25 Nov DIZAJNER INTERIJERA – USAVRŠAVANJE

Novi program! Nastavite gdje ste stali – Usavršavanje za dizajnere interijera…

PROGRAM USAVRŠAVANJA ZA POSLOVE DIZAJNERA/ICE INTERIJERA

Već radite kao dizajner interijera i želite krenuti korak dalje? Želite biti u toku s modernim trendovima u dizajniranju interijera? Onda je Program usavršavanja za dizajnere interijera ono što tražite! Program je osmišljen kao nastavak Programa osposobljavanja za dizajnera interijera uvodeći vas u svijet modernog dizajna, naprednih funkcija ArchiCad-a, projektiranja interijera javnih objekata i funkcionalnom vrednovanju graditeljskog naslijeđa.

ZADACI PROGRAMA:

KONCEPT: Primjena suvremenih materijala i tehnologija, važnost boje i rasvjete u dizajnu interijera, od ideje do djela, adaptacija u graditeljskom i ambijentalnom nasljeđu

REALIZACIJA: tehničko crtanje, skiciranje i crtanje, dizajniranje izložbenih prostora, projektiranje interijera javnih objekata, modeliranje prostora u 3 D tehnici

PREZENTACIJA: izrada troškovnika i predstavljanje idejnog dizajnerskog rješenja klijentima

PROJEKT: izazovi u korištenju modernih materijala, projektiranje led rasvjete, kreiranje identiteta javnih prostora (ugostiteljski objekti, trgovine, dvorane…).

PROFESIONALNA PRAKSA: Prezentacija vlastitog portfolija, izrada životopisa, sastanak s klijentom, rad unutar dizajnerskog tima te ostvarenje projekta u stvarnom prostoru.    

ORGANIZACIJA NASTAVE:

Nastava se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Praktična nastava se odvija u suradnji s tvrtkama koje se bave dizajnom interijera i zasniva se na analizi slučajeva iz prakse te brojnim kreativnim radionicama vođenim od strane eminentnih stručnjaka iz područja dizajna interijera.

MOGUĆNOSTI ZAPOŠLJAVANJA:

Zbog povećanja broja turističkih i ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj sve je veća potražnja za dizajnerima interijera sa znanjima iz dizajna javnih prostora i rada u graditeljskom naslijeđu.

Dizajner interijera može se zaposliti u arhitektonskim studijima, građevinskim tvrtkama, u tvrtkama koje se bave proizvodnjom i prodajom namještaja ili otvoriti vlastitu tvrtku za uređenje prostora stambene ili poslovne namjene. Može raditi i kao savjetnik u tvrtkama koje se bave urbanističkim uslugama, u svim vrstama medija koji se bave dizajnom poput stručnih časopisa, televizijskih emisija… itd.

PROJEKTIRANJE INTERIJERA:

Javni prostori, ugostiteljski objekti i prostori u graditeljskom naslijeđu biti će mjesto na kojem će prikazati svoj kreativni izričaj.Moderno opremljen prostori privlače sve veći broj gostiju i nude konkurentsku prednost na današnjem kompetitivnom tržištu.

DOKUMENTI POTREBNI ZA UPIS:

  • svjedodžba o završenom stupnju obrazovanja
  • rodni list (izvadak iz matične knjige rođenih)
  • osobna iskaznica ili domovnica
  • mala fotografija
  • OIB

Program se izvodi u trajanju od jedne akademske godine

Nakon završetka program se upisuje u e-radnu knjižicu.

DATUM POČETKA: 22.03.2018.

OSMISLI, SKICIRAJ I DIZAJNIRAJ!
RECI „DA“ ATRAKTIVNOM ZANIMANJU!
OBOJAJ NOVIM BOJAMA STAN ILI APARTMAN!
TALENT PRETVORI U KARIJERU!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.